Brystforstørrelse Med Eget Fedt

Brystforstørrelse med eget fedt er en operation, hvor der suges fedt fra mave eller lår områderne og sprøjtes ind i brysterne for at opnå en større barm.

Fordelen ved denne metode er at man undgår den mere unaturlige brystimplantat metode. Ulempen er at der er begrænsning for hvor meget større brysterne kan blive.

brystforstørrelse med eget fedt

Hvorfor få en brystforstørrelse med eget fedt?

Kvinder får en brystforstørrelse på forskellige grundlag. Typisk for yngre kvinder synes de at de har små bryster mens ældre kvinder er der tale om at brysterne er blevet slappe eller mindre end førhen muligvis pga amning eller fødsel. Der kan være gode grunde til at få en brystforstørrelse med eget fedt, men beslutningen skal grundigt overvejes.

Brystoperationen adskiller sig på flere punkter fra brug af implantater. Man kan typisk ikke opnå lige så stor forstørrelse af bryster med eget fedt end hvis man brugte brystimplantater. Det ville være en forstørrelse på 150 – 200 ml mens det gennemsnitlige brystimplantat er 275 – 325 ml.

Hvis man er ok med disse begrænsninger er at brysterne bliver mere naturlige og der kan være gevinst ved fedtsugning i andre steder af kroppen.

For dem der er over 35 år er det anbefalet at få lavet en mammografi først.

BFO bivirkninger

Med alle indgreb er der chancer for infektion eller blødning under huden. Det er dog yderst sjældent indenfor denne operation.

Der er små ar hvor fedtsugningen er foretaget på 5 mm, mens der ikke er ar ved brysterne.

Der er typisk ingen større smerter og i det fleste tilfælde er man i fuld bedøvelse.

Heling og bedring

Efter behandlingen bliver man indlagt i klinikken til dagen efter. Der skal bruges en stram BH og bandage i fire til fem uger. Efter 12 til 14 dage er der et kontrol eftersyn da man er blevet syet med tråd.

Hårdt fysisk aktivitet er ikke anbefalet i denne periode.

Dette indgreb må kun være gjort af speciallæger i plastikkirurgi og med 7 dages betænkningstid. Brystforstørrelse pris ligger mellem 28 og 40.000 kroner.

Følg link for at læse mere: Brystforstørrende Operation

About the author

bryst

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *